Corona-vaccinaties

Heeft u vragen over de coronavaccinaties? Belt u dan niet onze praktijk maar kijk op www.coronavaccinatie.nl of op www.thuisarts.nl. Op beide sites vindt u veel informatie. Waarschijnlijk vindt u het antwoord op uw vraag op één van deze websites. Is uw vraag daarmee niet beantwoord? U kunt ook bellen met het RIVM, telefoon 0800-1351.

Wij vragen u vriendelijk om niet de praktijk te bellen met vragen over het vaccinatiebeleid, over de verschillende soorten vaccins en over de termijn waarop u aan de beurt bent voor vaccinatie. Het vaccinatiebeleid wordt landelijk bepaald en daar hebben wij geen invloed op. Wij worden de laatste weken toenemend gebeld door patiënten met vragen hierover. Hierdoor lopen de wachttijden aan de telefoon op en komt de reguliere zorg onder druk te staan. Wij vinden het vervelend dat de landelijke communicatie niet altijd duidelijk is. Dit kunnen wij helaas niet voor u oplossen.

Eind mei gaan wij patiënten geboren in 1958, 1959 en 1960 vaccineren met het AstraZeneca vaccin. De uitnodigen zullen rond 11 mei worden verstuurd. Een aantal mensen geboren in 1958 is door ons al gevaccineerd. Het betreft vaccins die nog over waren van de vorige ronde.