Coronavirus actueel

Informatie Dierense huisartsengroep Hagenau betreffende het coronavirus

1 april 2020

Ook wij vragen u dringend: volg de adviezen van de overheid op om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het virus verspreidt zich niet zelf, dit doen wij als mensen!

Vanwege het coronavirus staat in de praktijk op dit moment de zorg aan patiënten die (mogelijk) besmet zijn met dit virus op de voorgrond. Daarnaast is er veel aandacht voor patiënten met andere problemen die spoedeisende zorg nodig hebben.

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen kunnen patiënten met niet-spoedeisende vragen nu niet op het spreekuur of aan huis worden gezien. Dit vraagt veel van uw zelfredzaamheid. We willen u hierin zo veel mogelijk ondersteunen. Veel vragen kunnen we telefonisch beantwoorden. Dit kan ook via een e-consult en beeldbellen. Als het noodzakelijk is dat u gezien wordt op het spreekuur of aan huis, dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

Als u twijfelt wat u met uw gezondheidsklachten aan moet belt u ons dan vooral voor advies. We zijn beschikbaar voor u!

Voor iedereen geldt nog steeds:

1. Bel naar de praktijk en ga niet langs op de praktijk (de balie is gesloten, er is bij de balie alleen een bel voor spoed).

2. Ga niet verkouden de praktijk in, tenzij dit met u afgesproken is. U blijft dan op de begane grond.

3. Stel alles wat kan wachten uit.

4. Gebruik alleen indien noodzakelijk de lift.

We willen u er op wijzen dat wij op de praktijk geen mogelijkheid hebben tot het testen op het coronavirus.

Zodra het beleid verandert, informeren wij u verder. Via www.hagenau.nl, www.facebook.com/huisartshagenau en via MijnGezondheid.net.

We bedanken iedereen voor de medewerking.


Dierense huisartsengroep Hagenau