Poli Gelre en prikpost SHO

Diverse specialisten van Gelre Ziekenhuizen Zutphen houden spreekuur in hun polikliniek in onze huisartsenpraktijk. De spreekkamer is gevestigd in het souterrain. U kunt plaatsnemen in wachtkamer IJssel.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken op de polikliniek van Gelre ziekenhuizen in Dieren kunt u contact opnemen met de polikliniek van het betreffende specialisme in Zutphen. U geeft dan aan dat u graag in Dieren op het spreekuur van de specialist wilt komen.

Specialistenspreekuren Dieren

Specialisme: Aanwezig op:
Interne geneeskunde maandagochtend
Longgeneeskunde maandagochtend
KNO maandagmiddag
Neurologie dinsdagochtend
Urologie dinsdagmiddag (oneven weken)
Cardiologie- en echocardiografie woensdagochtend
Kindergeneeskunde woensdagmiddag
Dermatologie donderdagochtend
Orthopaedie donderdagmiddag

Openingstijden prikpost SHO

Uw huisarts heeft u voor een onderzoek doorverwezen naar SHO (Centra voor medische diagnostiek). Het kan gaan om bloedafname of urineonderzoek, maar ook om het maken van bijvoorbeeld een echografie of een fundusfoto.

U kunt online via www.sho.nl of telefonisch via 088-9997777 een afspraak maken. Vanwege de 1,5 meter Coronamaatregelen is het niet meer mogelijk om zonder afspraak bloed te laten prikken. Dit geldt voor alle prikposten van SHO.

De prikpost van huisartsenlaboratorium SHO is gevestigd in het souterrain (wachtkamer IJssel). Op elke werkdag is de prikpost in de ochtend, op afspraak, geopend.