Poli Gelre en prikpost SHO

Vanwege de corona-crisis zijn de poli Dieren van Gelre Ziekenhuizen en de prikpost van SHO op dit moment gesloten. Kijk op www.sho.nl op welke prikpost in de regio u wel terecht kunt.

Diverse specialisten van Gelre Ziekenhuizen Zutphen houden spreekuur in hun polikliniek in onze huisartsenpraktijk. De spreekkamer is gevestigd in het souterrain. U kunt plaatsnemen in wachtkamer IJssel.

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken op de polikliniek van Gelre ziekenhuizen in Dieren kunt u contact opnemen met de polikliniek van het betreffende specialisme in Zutphen. U geeft dan aan dat u graag in Dieren op het spreekuur van de specialist wilt komen.

Specialistenspreekuren Dieren

Specialisme: Aanwezig op:
Interne geneeskunde maandagochtend
Longgeneeskunde maandagochtend
KNO maandagmiddag
Neurologie dinsdagochtend
Urologie dinsdagmiddag (oneven weken)
Cardiologie- en echocardiografie woensdagochtend
Kindergeneeskunde woensdagmiddag
Dermatologie donderdagochtend
Orthopaedie donderdagmiddag

Openingstijden prikpost SHO

Uw huisarts heeft u voor een onderzoek doorverwezen naar SHO (Centra voor medische diagnostiek). Het kan gaan om bloedafname of urineonderzoek, maar ook om het maken van bijvoorbeeld een echografie of een fundusfoto.

De prikpost van huisartsenlaboratorium SHO is gevestigd in het souterrain (wachtkamer IJssel). De openingstijden voor bloedafname zijn:

Maandag 08:00 tot 12:00 uur
Dinsdag 08:00 tot 12:00 uur
Woensdag 08:00 tot 12:00 uur
Donderdag 08:00 tot 12:00 uur
Vrijdag 08:00 tot 12:00 uur

Bloedafname en het inleveren van urine kan zonder afspraak. Voor overige onderzoeken maakt u een afspraak bij het afsprakenbureau van het SHO, telefoonnummer: 088-9997799.

Met behulp van de diagnostiekplanner van de SHO, ziet u snel en overzichtelijk waar en wanneer u terecht kunt voor diagnostische onderzoeken en u treft een overzicht van de openingstij

Diagnostiekplanner SHO