Inschrijven

Wilt u zich inschrijven in onze praktijk?

Dat kan als u in Dieren, Ellecom, Spankeren, Laag Soeren of De Steeg (ten oosten van het spoorviaduct) woont. U kunt hiervoor onderstaand inschrijfformulier gebruiken. Wij nemen daarna contact met u op.

Als u zich inschrijft in onze praktijk zal uw dossier bij uw huidige huisarts worden opgevraagd. Dit dossier kan door uw nieuwe huisarts worden doorgenomen om zich voor te bereiden op het kennismakingsgesprek met u. Als u bezwaar heeft tegen het inzien van het dossier door uw nieuwe huisarts vóór het kennismakingsgesprek, geeft u dit dan graag aan bij het maken van de afspraak voor de kennismaking.Mocht u gaan samenwonen met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij ons pati├źnten portaal MijnGezondheid.net, voor het beheren van uw gegevens, maken van afspraken, herhalen van medicatie of contact met de huisarts?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?