Visites

U kunt een afspraak maken voor een huisbezoek als u om medische redenen niet in staat bent om de praktijk te bezoeken.

Een reden hiervoor kan zijn dat u te ziek bent om vervoerd te worden of fysiek niet in staat bent om de afstand naar de praktijk te overbruggen.

Het plannen van een huisbezoek gaat in overleg met de assistente. Belt u bij voorkeur vóór 11.00 uur voor het aanvragen van een huisbezoek. In overleg met de assistente kunnen patiënten die volledig rolstoelafhankelijk zijn een huisbezoek afspreken als vervoer naar de praktijk niet mogelijk is.

Toegankelijkheid praktijk

Vanwege de corona-crisis is het op dit moment niet toegestaan de praktijk te betreden zonder afspraak. U wordt verzocht eerst telefonisch of via e-Consult contact op te nemen met de praktijk. Voor uw veiligheid en die van anderen. Wij vragen om uw begrip.

Er zijn twee invalidenparkeerplaatsen bij de ingang. Het is niet toegestaan met een scootmobiel de praktijk in te komen. Hiervoor is een parkeerplek ingericht buiten links naast de ingang. Er zijn in de praktijk een rolstoel en een rollator aanwezig. Deze staan in het grote invalidentoilet in de sluis van de schuifdeuren, net na de ingang links. Heeft u hulp nodig om binnen te komen of om deze hulpmiddelen te pakken, dan kunt u op de deurbel drukken en zal een assistente u helpen op de plek van bestemming te komen.

De praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Voor rolstoelgebruikers kunnen we een afspraak maken op de begane grond.