MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net: uw online huisartsendossier. Om u aan te melden heeft u een e-mail adres en DigID met SMS-functie of DigID-app nodig.

Het portaal biedt, naast de mogelijkheid online een herhaalrecept aan te vragen (e-Recept) ook mogelijkheden voor een mail contact over uw medische vraag (e-Consult), het gedeeltelijk online inzien van uw dossier en het online maken van een afspraak (e-Afspraak).

Vanwege de corona-crisis is het online maken van een afspraak (e-Afspraak) op dit moment niet mogelijk. Om uw veiligheid en die van anderen. De andere functies van MijnGezondheid.net zijn wel gewoon beschikbaar. Wij vragen om uw begrip.

 

 

Nog geen dossier bij MijnGezondheid.net? Meldt u aan!

Stap 1: Registratie

Hiervoor heeft u uw mobiele telefoonnummer en uw e-mail adres nodig. U kunt zich registreren door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden MijnGezondheid.net

Stap 2: Contract

Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met informatie over uw eerste inlog. Hiervoor heeft u uw DigID met SMS functie of de DigID-app nodig. U geeft dan akkoord voor de gebruikersvoorwaarden.

Stap 3: Dossier beschikbaar

Tot slot ontvangt u na enkele dagen een bericht dat uw dossier met medische gegevens beschikbaar is gesteld door uw eigen huisarts. Tijdens vakanties van uw huisarts kan het wat langer duren voordat u dit bericht ontvangt.

MedGemak app voor de smartphone (Androïd en Apple)

Als u zich heeft aangemeld bij MijnGezondheid.net kunt u desgewenst ook gebruik maken van de app MedGemak voor uw smartphone. Deze app werkt met een 5-cijferige PIN-code en koppelt u éénmalig met MijnGezondheid.net nadat u op deze website bent ingelogd. De MedGemak app kunt u gratis downloaden in de Androïd of IOS App Store.